BEWEGEN IS HET SLEUTELWOORD TOT VERBETERING

Na bijna 25 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben als docent lichamelijke opvoeding in zowel basis-, voortgezet- als MBO- onderwijs is het nu tijd om mijn hart te volgen en ga ik mij richten op kinderen en volwassenen die net even anders zijn. Ik merkte dat ik in het onderwijs altijd geraakt werd door de kinderen en jong-volwassenen die het net niet redden op de manier zoals het onderwijs van ze verwacht. Ik ben geïnteresseerd in het waarom en kijk wat er nodig is om het wel te redden en hoe ik het verschil kan maken.

Door middel van sporten en bewegen kan er een transfer gelegd worden naar de dagelijkse praktijk. Ik houd van sport en bewegen en zie en ervaar wat voor voordelen dat met zich mee brengt. En help anderen graag op weg naar zelfvertrouwen om te zijn wie je wilt en zijn of haar doelen te behalen door middel van kleine stapjes in een ongedwongen en relaxte sfeer.

In een eigen oefenruimte te St.Annaparochie of op locatie (thuis bij de deelnemer) of buiten gaan we samen aan de slag met een beweegprogramma wat afgestemd is op jou en je ondersteunt in je zelfvertrouwen, motoriek en sociaal welbevinden.

Naast deze uitdaging ben ik 1 dag per week verbonden aan hogeschool Windesheim te Zwolle als docent bij de opleiding Sportkunde. Ik mag graag hardlopen, wandelen, skiën, volleyballen, survival, spinning of circuit trainen. Kortom alles wat met bewegen en/of sport te maken heeft, heeft mijn interesse.

Gerry Bleeker

Als je aarzelt groeit je angst. Als je waagt, groeit je moed.